Op de pagina Algemene informatie stel je de basisinstellingen van een wachtkamer in, zoals de naam, de taal en de agenda’s die beschikbaar zijn. Hoe je de schermen van de wachtkamer op je apparaten koppelt, lees je in het artikel [Toegang tot een wachtkamer instellen].
OPMERKING
Deze functionaliteit is mogelijk niet zichtbaar in je centrum. Is de wachtkamer niet beschikbaar? Neem dan contact op via de chat om de functionaliteit te laten activeren.
Algemene informatie
Open de instellingen van de wachtkamer. Stel de volgende onderdelen in:
Vink Gebruiken als check-in scherm aan om de wachtkamer als check-in scherm te gebruiken.
Vink Gebruiken als Wachtkamer-scherm aan om de wachtkamer als wachtkamerscherm te gebruiken.
Geef de wachtkamer een naam bij Naam van de wachtkamer.
Selecteer bij Taal de weergavetaal van de wachtkamer.
Klik bij Foto op Zoeken om een foto te uploaden. Klik op het prullenbakpictogram om de foto te verwijderen.
Preview bekijken
Bekijk hoe de schermen eruitzien via de knoppen onder Preview:
Klik op Preview check-in scherm om het onthaalscherm te bekijken.
Klik op Preview oproepscherm om het oproepscherm te bekijken.
Agenda’s selecteren
Vink bij Selecteer de agenda’s de agenda’s aan die beschikbaar moeten zijn in deze wachtkamer.
Klik op Opslaan om je wijzigingen op te slaan. Klik op Annuleren om de pagina te verlaten zonder op te slaan.
Wachtkamer verwijderen
Je verwijdert een wachtkamer via de pop-up die opent wanneer je in het linkermenu op Wachtkamer verwijderen klikt.
OPGELET
Een wachtkamer verwijderen kan niet ongedaan worden gemaakt.
In de pop-up vraagt de software om de verwijdering te bevestigen. Kies daarna een van de twee knoppen:
Klik op Wachtkamer verwijderen om de wachtkamer te verwijderen.
Klik op Wachtkamer behouden om de verwijdering te annuleren. Klik daarna op Opslaan rechtsonder op het scherm om je keuze te bewaren.


