Naar de hoofdinhoud

Configuratie van KineQuick

Geschreven door Bram

Configuratie

Aanmelden met KineQuick account

Inloggen op de Demo versie

Vink Inloggen op de Demo versie optie aan, vul het wachtwoord in en klik op Login. U kunt het veld Connectie IDleeg laten.
Let op!: Alle gegevens in de demoversie van KineQuick worden periodiek verwijderd

Scherminhoud: Het venster "KineQuick Connect" met titel "KineQuick Connect Setup Wizard". Bovenaan twee taal-radioknoppen: "NL" (geselecteerd) en "FR". Daaronder een checkbox "Inloggen op de Demo versie" (aangevinkt); een rode pijl wijst naar deze checkbox. Daaronder het tekstveld "Connectie ID" (leeg). Onderaan twee knoppen: "Login" en "Annuleer".

Scherminhoud: Het inlogvenster "KineQuick Connect" met het KineQuick Connect-logo bovenaan. Veld "Applicatie" met radioknoppen "KineQuick" (geselecteerd) en "Beheer", en taalradioknoppen "FR" en "NL" (NL geselecteerd). Dropdown "Gebruiker" met waarde "Dubois Emma". Tekstveld "Wachtwoord" (leeg). Checkbox "Het wachtwoord onthouden tot KineQuick gesloten wordt" (niet aangevinkt). Knoppen "Login" (grijs/uitgeschakeld) en "Annuleer". Daaronder twee knoppen: "Demo licentie verwijderen" en "Klik hier om te bestellen". Onderaan de tekst "De testgegevens worden iedere maand verwijderd" en rechtsonder het versienummer "v. 0.8.6.3 a".

Was dit een antwoord op uw vraag?