Naar de hoofdinhoud

FAQ - Hoe een nieuwe gebruiker aanmaken

H
Geschreven door Hugues Florquin

🔗 Source article (Salesforce): None


Per medewerker in de apotheek kan een gebruiker worden aangemaakt in CareConnect Pharmacist. Dit is nodig voor identificatie en toewijzing van een functie met de bijhorende beveiliging.

Gebruiker aanmaken

Volg volgende stappen om een gebruiker aan te maken:

  1. Ga naar Fiches > Gebruiker

  2. Klik bovenaan op de knop Nieuw

  3. Vul in het tabblad Gebruiker volgende velden in:

  4. Gebruikersnaam: loginnaam om de wedewerker te identificeren in CareConnect Pharmacist

  5. Naam op ticket: naam die wordt getoond op het kassaticket ('U werd bediend door:')

  6. Naam getoond: naam zichtbaar in rapporten

  7. Naam: famlilienaam van de gebruiker

  8. Voornaam: voornaam van de gebruiker

  9. Taal: selecteer de taal, deze wordt gebruikt in de interface

  10. INSZ-nummer: verplicht indien er een barcode moet geprint worden

  11. Functie: Selecteer de juiste functie (zie handleiding Functies)

  12. E-mail: Optioneel

  13. Ga naar het tabblad Interface:

  14. Type configuratie: Selecteer de gewenste configuratie, dit bepaalt de gebruikersinterface

  15. Logo gebruiker: Optioneel, afbeelding selecteren of opladen

  16. Klik op Opslaan om de gegevens van de nieuwe gebruiker te bewaren

Afdruk barcode / etiket gebruiker

Een gebruiker kan inloggen in CareConnect Pharmacist via het scannen van een persoonlijke barcodebadge, in plaats van handmatig inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zorgt voor een snellere en eenvoudigere identifiatie bij elke verkoop.

De barcode is gebaseerd op het INSZ-nummer dat ingevuld is in de fiche gebruiker. Zonder INSZ-nummer kan er geen barcode gegenereerd worden.

De barcode kan als volgt afgedrukt worden:

  • Voor één gebruiker: selecteer de gebruiker en klik op Print etiket

  • Voor alle gebruikers: klik op Print etiket alle gebruikers

Paswoord instellen van een nieuwe gebruiker

Standaard is het paswoord van een gebruiker gelijk aan de gebruikersnaam. Het is mogelijk om het paswoord te wijzigen of te resetten.

Paswoord gebruiker wijzigen

Bij de aanmaak van een gebruiker is het standaard paswoord identiek aan de gebruikersnaam. Om veiligheidredenen is het belangrij om het standaard paswoord van een gebruiker te wijzigen.

Volg onderstaande stappen om het paswoord te wijzigen:

  1. Ga naar Fiches > Gebruiker

  2. Selecteer de gewenste gebruiker

  3. Klik bovenaan op de knop Wijzigen paswoord

  4. Een venster verschijnt waarin het paswoord aangepast kan worden

  5. Vul het oude paswoord in (standaard is dit de gebruikersnaam)

  6. Geef vervolgens twee keer het nieuwe paswoord in

Een nieuw paswoord moet voldoen aan de volgende voorwaarden :

  • Minimum 6 tekens lang zijn

  • Minstens 3 van deze 4 categorieën bevatten:

  • hoofdletters

  • kleine letters

  • leestekens

  • cijfers

Paswoord resetten

Indien een gebruiker zijn of haar paswoord vergeten is, kan dit opnieuw ingesteld worden via een reset.

Door een reset wordt het paswoord opnieuw gelijkgesteld aan de gebruikersnaam.

Volg deze stappen om het paswoord te resetten:

  1. Ga naar Fiches > Gebruiker

  2. Selecteer de gewenste gebruiker

  3. Klik bovenaan op de knop Paswoord resetten

Bij een succesvolle reset verschijnt de volgende melding: 'Het paswoord van gebruiker ... werd gereset!'


Fiche gebruiker

In de fiche gebruiker kan u een overzicht terugvinden van alle gebruikers die aangemaakt zijn in CareConnect Pharmacist.

Via Fiches > Gebruiker kan u de gebruikers raadplegen.

Standaard toont het tabblad Lijst alle actieve gebruikers. De weergave is echter beperkt tot gebruikers die hetzelfde of een lager beveiligingsniveau hebben dan de ingelogde gebruiker. Dit betekent dat gebruikers met een hogere beveiliging niet zichtbaar zijn voor gebruikers met een lagere functie.

In het tabblad Criteria zijn er vijf filtermogelijkheden om gebruikers op te zoeken:

  • Login

  • Naam/Voornaam

  • INSZ

  • Functie

  • Behalve de functies

Het criterium 'Behalve de functies' staat standaard ingesteld op 'Niet meer actief'. Hierdoor worden alleen actieve gebruikers getoond.

Indien u ook de gebruikers met de functie 'Niet meer actief' wilt zien, pas dan het criterium aan en vink 'Niet meer actief' aan onder het veld 'Functie'.


Was dit een antwoord op uw vraag?