🔗 Source article (Salesforce): Click here
Het kan gebeuren dat een patiënt dubbel aanwezig is in CareConnect Pharmacist.
Het is niet mogelijk om deze twee versies van dezelfde patiënt samen te voegen tot 1 patiënt. Er moet een keuze gemaakt worden met welke van de twee patiënten u wenst verder te werken.
U kunt reeds aangemaakte patiënten niet volledig verwijderen uit het programma. Wat u wel kunt doen, is de nieuwe patiënt met beperkte historiek onbruikbaar maken.
Noteer het rijksregisternummer en kaartnummer van de patiënt.
Verwijder daarna deze gegevens uit het tabblad Administratief van de patiëntfiche waarmee u niet wenst verder te werken.
Voeg daarna het rijksregisternummer en kaartnummer toe in de patiëntfiche van de patiënt waarmee u verder wilt werken.
Nadat dit aangepast is, kan u de status van de patiënt waarmee u niet wenst verder te werken, wijzigen van Actief naar Geschrapt.
Dit doet u in de fiche van de patiënt in het tabblad Identificatie.
Op die manier is de geschrapte patiënt niet meer zichtbaar in het opzoekscherm in aflevering.
Indien u in het opzoekscherm aan de rechterkant op Alle pat. klikt, staan ook de geschrapte en overleden patiënten in de lijst.
Via Fiches - Patiënt kan u ook beide patiënten terugvinden.
Vergeet niet om een familieband te creëren tussen deze 2 patiënten, voor het geval er een probleem zou zijn met betrekking tot de patiënt die verwijderd wordt.
